GEZANDSTRAALDE RAMEN

Vitrine sablée

Wij bieden aantrekkelijke belettering voor uw winkelramen. Tijdelijk of permanent, gesneden vinyl, gedrukt, doorschijnend, gezandstraald of microgeperforeerd, ze geven een extra touch aan uw uitstalraam om de zichtbaarheid van uw bedrijf of onderneming te verhogen.

 

De film met gezandstraald effect wordt gebruikt om vensters af te schermen, terwijl het licht toch door kan. Het bootst perfect het effect van een in de massa gezandstraald glas na, met als voordeel dat het verwijderbaar is. Dit vinyl wordt gebruikt om de privacy te beschermen en de veiligheid te verhogen in ruimten die zijn blootgesteld aan nieuwsgierige ogen, zoals kantoren, vergaderzalen, computerruimtes, ... maar het wordt ook gebruikt als decoratief element.

 

Motieven op maat in alle stijlen kunnen worden gesneden om uw professioneel en privé-interieur een persoonlijke toets te geven. Het kan zowel binnen of buiten aangebracht worden en is bestand tegen vocht. Daarom wordt het veelvuldig gebruikt in badkamers en douchecabines.

 


  • Verduisterend gezandstraald vinyl voor grote ramen
  • Gezandstraald vinyl geplaatst op een glazen binnendeur
  • Gesneden logo in gezandstraald glas en gelijmd op glas
  • Raamdecoratie in uitgesneden en bedrukt vinyl